Dopceremoni. Igen 2

Kyrkoherden stod inte med i Gula sidorna så vitt vi kunde se så dopceremonien i hönshuset skedde när MejeRina tappade deras vattenautomat i golvet & skvättet skvätte ner alla hönorna på en & samma gång.
Så vi passade på när de ändå var blöta & gav dem sina nya namn.

Orpingtonhönan, Brahmakycklingen & den lilla vita döptes efter bröderna Örn i Grimsås. Dvs de bollsupertalangerna som för många herrans år sen var påtänkta att sätta Kindsbygden på kartan.

Brahmakycklingen är Tomas efter Tomas Örn som växte upp i Dalstorp & som till slut efter många om & men, mest men, äntligen fick spela i fotbollsallsvenskan med IF Elfsborg.

Orpingtonhönan är döpt efter Morgan Örn som också växte upp led sina bröder i Dalstorp & som enligt hörsägen är den mest mörkhåriga av de där tre original-Örnarna. Vilket passar som hamdsken på en hand till en svart fågel. Morgan är mest känd som systerson till Pia Sundhage, vilket hans bröder märkligt nog inte är kända för.

Den lilla vita är döpt efter Stefan Örn som likt sina bröder växte upp med sina bröder i Dalstorp.
Han särskiljde sig på det sätt att han förutom ett bollsinne i västgötsk toppklass även hade ansolut gehör med en gitarr i nävarna.
Så han slutade spela boll, drömde likt sin namne om att bli sångfågel & skrev istället Aszerbadjans låt till Eurovision song contest 2012.Vaktlarna som bor hos oss är så små & rätt överjäkliga på att hitta kryphål i konstruktioner. Så vi hittade ett kryphål i reglementet för namngivning för de som bor på Lis Mejeri & döpte den bruna till Sparvhöga & den vita lilla fågeln till Lilla fågel blå.// Patron Blidberg
Visa fler inlägg