Ulf tackar Ulf för Ulfs middag

Ulf Göök var ju inget namn vi döpte Ulf Göök till av en slump. Nädå, vi döpte honom efter mannen som för varje bacon han steker slår världsrekord i att steka bacon, vi döpte honom efter mannen som i åratal, ur & skur sett till så att en hel by fått mat i magen, vi döpte honom efter mannen som döpte sin restaurang till Korv me mos.
 
Och nånting har hänt med gatuköket. Allt kan vara precis som det alltid varit om man vill.
Man kan äta en halv special med västkustsallad & dricka chokladmjölk till det samtidigt som det alltid står någon man känner igen snett bakom i kön. 
Men om man vill kan man också ta del av det som vi på snart välkänt mejeri önskar skall vara en självklar framtid för alla när de lagar gatuköksmat med stor medvetenhet av råvaror från lokala uppfödare & odlare.
Till exempel serverar de limousinkött från en gård bara ett rejält längdhopp ifrån uteserveringen på baksidan av gatuköket och ser till att helt enkelt gå i bräschen för branschen. 
 
Och Ulf Göök den äldre har säkerligen fullt upp med att rulla köttbullar till alla de där som parkerar snett och vint utanför hans gatukök, men ändå tar han sin roll som surrogatpappa till den yngre Ulf Göök på fullaste allvar då han skickat med 4 paket av favoriträtten Uncle Ben´s ris till den yngre, fjäderbeprydda varianten av sig själv.
 


Tack Ulf hälsar Ulf.

// Patron Blidberg
Visa fler inlägg