Vi har gjort enskilt område till särskilt områdeVintern rasar & vi är glada såsom fåglarna nu när vi kvittrar ut att det strax är dags! Vår på vårt Lis Mejeri. 

Vi ämnar servera en 5-rättersmiddag, 5 gånger. Dvs vi lagar mat och ser till att ni har det gött som gäddan i vassen & räven i sitt gryt. Vi fyller grytorna & ni slår er ner & ser vad det ger. 

Vi kör kl 19.00 dessa dejlige dagar:
30/4
6-7/5
20-21/5

Det blir som skrivet en 5-rättersmeny, lagad på råvaror från inom en armlängds avstånd för den behändiga summan 500:-/gäst. Till detta serverar vi alkoholhaltiga drycker som passar särskilt angenämt till rätterna, & 400 spänn per person & paket kostar det. 
Man väljer dag & bokar sin och de sinas plats på lismejeri@gmail.com
 
Det blir en middag på vårt sätt. Hemma på Lis Mejeri i nåt som liknar vårt vardagsrum. En middagsbjudning som middagsbjudningar ska te sig, fast med en twist och utan krusiduller. 
Bakom spisen står sedvanligt vår husmor Patron Blidberg och som värdmästare bland borden dansar MejeRina fram. 

Det ska bli kul att se dig du!
Det är dags att boka nu!

// Patron Blidberg & MejeRina

Mållösa i mål!Vi är helt mållösa av responsen vi fått av er som varit här när vi haft öppet så vi avslöjar här och nu att vi snart avslöjar när vi har öppet nästa gång.

Vi vill också berätta att vi är såna som alltid är på jakt efter fynd från naturens skafferi. 
Så fick ni till exempel för många havsöringar när ni gick upp tidigare än tuppen i helgen, hittade ni stenmurklor på skogspromenaden, har ni sparat fasanlever i frysen eller är ogräset i er trädgård libbsticka, så hör gärna av er till oss så kanske vi kan köpa det av er och laga någonting riktigt gott utav det.

Så hör gärna av er till oss här på bloggen eller maila lismejeri@gmail.com och berätta vad ni har om ni har nåt som inte så många andra har.

// Patron Blidberg
Visa fler inlägg